Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baníkovský hrot 2015

 

II.ročník - Baníkovský hrot

Otevřený amaterský turnaj v elektronických šipkách.

 Druhý ročník Baníkovského Hrotu má své vítěze.Ze šestnácktky mužů vzešel jako vítěz Martin Macháček z Prahy,známe ho z působení v Baníku v letech 2012-2014.Martin prošel turnajem, až na jedno zaváhání ve skupině.Ve finále pozazil stále se lepšícího se Honzu Hrubého.Honza byl překvapením turnaje, ve čtvrtfinále pozazil do té doby bezchybného Pavla Fekla.V souboji o bronz vyhrál Jirka Petřík, porazil Tomáše Fekla.

 Pořadí: 1.M.Macháček, 2.H.Hrubý, 3.J.Petřík, 4.Tomáš Fekl, 5.Pavel Fekl, 6.Filip Pistáček, 7.V.Dráždil, 8.L.Khás

V dámské skupině dámy bojovali v pěti kolech a celkový součet bodů určil přebornici. Rozhodlo až poslední kolo, čtyřka žen byla doslova nasulcována ve dvou bodech - Dana Weinerová 21 bodů, 20 měli Lucie Poláková a Ali Ježová,s 19 body jim na záda dýchala Romana Römanová. Dana si první místo uhlídala, to  Ali poslední kolo totálně pokazila a byla z toho bramborová pozice.Romana zabojovala získala v mini souboji s Luckou o dva body více a poskočila tak na druhé místo.Lucie brala bronz.

Pořadí:  1. Dana Weinerová 28 bodů, 2.Romana Römanová 24, 3.Lucie Poláková 23. 4.Ali Ježová 22, 5.Míša Karlíčková 20, 6.Mirka Feklová 15 7.Miluš a Denča Feklová 8 

Určitě není důležité kdo vyhrál, jde jen o pohodové odpoledne s trochou zábavy.Snad byl tento účel naplněn.Za barem vládla pevnou rukou a starala se o náš pitný režim Martina Housarová,také odvedla výkon na jedničku:-)))!!!.

Těším se na Vás opět při dalším podniku v šipkach, nebo i jiné akci pořádanou naším klubem. Třeba hned příští týden na drakyjádě. Přeji Vám všem hezky vybarvený podzim a jak říkáme mi šipkaři "Ať se lámou hroty!"

Za TJ Baník Mantov, Luboš "Houska"Housar.

  

Přehled dosavadních vítězů

DATUM MUŽI ŽENY
11.9.2013 - Baníkovský hrot Tomáš Fekl Zuzka Feklová
5.3.2014 - Májové šipky Kuba Ott Eva Janičinová
12.10.2014 - VC Franty Fekla Vašek Dráždil Simča Horváthová
3.10.2015 - Baníkovský hrot Martin Macháček Dana Weinerová
  Vašek Dráždil  Michaela Wizovská 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář