Jdi na obsah Jdi na menu
 


Háháčka pouze bramborový!

  Háháčka pouze bramborový!

 

Ve druhém grandslamovém podniku ve squashnohejbalu dvojic se naše baníkovská Háhačka (Hrubý,Housar)  umístila až na čtvrtém místě. Neobhájila tak první vítězství z minulého roku. Opět o bedně rozhodoval dodatečný set, který H+H prohrály s Duduche Teamem(Míra Janda, Radek Gardaš). Radek vyměnil manželku Gábinu za Míru, ale opět to stačilo jen na třetí místo. Stejně se rozhodovalo i o první místo. Mord Parta (Michal Brada a Martin Wizovský) porazili tým (J)Elita (Ondra Šimandl a Petr Kusovský). Pátý skončil Jany Team (Martin Janouškovec a syn Jakub. Šestí skončili borci v Kvíčovic Zuby Nechty, Petr Levák, Pavel Bílik a syn Kryštof. Tato dvojice, nebo spíše trojice spokojeně konstatovala obhajobu šestého fleku z loňského roku. K nám již pronikla informace, že kvíčovický tým se bude daleko výrazněji připravovat na únorový turnaj. Zda na kurtu či v místní nálevně nám neprozradili.:-))

A jak turnaj okomentovali naši borci?

Honza Hrubý: "Dnes nás úplně nezastihla optimální formička, já jsem odehrál turnaj s teplotou a Houska před turnajem plnil pracovní povinosti. Při kvalitě takového turnaje rozhoduje každá maličkost.:-))"

Housar Luboš: "Tak určitě musím s Honzou souhlasit :-). Na druhou stranu jsme prohráli jen jednou, když nebudeme počítat dodatečný set. Dvě remízy ovlivnili konečný výsledek, ale remíza s Mord Partou se počitá:-)).

                                                                                

Turnaj se uskutečnil ve Sportcentru Losina. Manželé Kusovských opět připravili podmínky světových parametrů pro takové turnaje! Další třetí podnik se uskuteční v únoru 2017, přesný datum bude upřesněn.

Oficiální zápis

zapis.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář